Oliva rep una subvenció de 80.000 euros per les inversions fetes en matèria de comerç durant la pandèmia

Les inversions fetes han comprés des de mesures de prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, material i infraestructura necessaris per a l’obertura del mercat dels divendres i campanyes de promoció

 

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’Ajuntament d’Oliva 80.519,02 euros per a cobrir les despeses realitzades per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balgaguer, a conseqüència de la covid-19.

La regidora Yolanda Balaguer ha afirmat que «des del primer moment hem treballat per salvar el nostre comerç i hem mobilitzat tots els recursos que teníem a la nostra disposició. Ens complau moltíssim que la Generalitat haja reconegut l’esforç amb aquesta subvenció, i seguirem treballant per mantindre actiu el nostre teixit comercial, que és l’ànima de la nostra ciutat».

 

Aparador digital

Les inversions fetes en aquest sentit han comprés des de mesures de prevenció i higiene per a comerciants i consumidors, material i infraestructura necessaris per a l’obertura del mercat dels divendres fins a campanyes de promoció del comerç local.

Cal destacar, entre totes les inversions, la creació de l’aparador digital del comerç local, jocompreaoliva.es, i la campanya de xecs per al foment del consum, que han tingut una gran acollida per part de la ciutadania.