Oliva gaudeix del primer esdeveniment esportiu després de la pandèmia

Durant la jornada es va recol·lectar plàstics de la platja, es practicà ioga, Beach CrossFit i Paddle Surf

Oliva arrancà la temporada estival amb el primer esdeveniment esportiu després de la pandèmia, el Surfing Day Fest. L’objectiu era transmetre a tots els assistents la importància d’un estil de vida saludable a través de les activitats en la natura i aprendre a gaudir d’ella.

A l’esdeveniment assistiren autoritats com la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro, aportant suport institucional i personal a aquesta activitat. A més, participaren grans esportistes com Christian Rass, surfista professional Hawaià ambaixador en Espanya de Sea Sheperd, una organització no governamental dedicada a la defensa activa dels oceans en tot el món. També estigué Majo Pellicer, campiona d’Espanya de Paddle Surf Race i una de las grans promesses en l’àmbit nacional. I com, David Fuster, Exfutbolista professional actualment en el València C.F, estigué present.

Recollida plàstics

Tothom a la platja va col·laborar amb la recollida de plàstics i brutícia de les platges i es van realitzar activitats de ioga, Beach CrossFit i Paddle Surf en obert perquè tothom pogués participar. Es va premiar als participants amb un sorteig solidari per la recollida de brutícia i ho van passar tots i totes, genial.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro ha volgut agrair l’organització d’aquest esdeveniment per part de la promotora Vive Oliva Activities. Fent d’una jornada esportiva també un dia on impulsar la cura de les platges i la retirada de la brutícia.
A més, Yolanda Navarro ha recalcat la participació de nombrosos veïns i veïnes, així com la presència de esportistes d’élit que s’han unit a aquesta bonica causa.