Oliva formalitza la cessió del seu tram de la CV-683 a la Diputació de València

La cessió a l’ens comarcal permetrà millorar les condicions de la carretera

L’Ajuntament d’Oliva formalitza la cessió del seu tram de la CV-683 (Oliva – La Font) a la Diputació de València. L’alcalde de la localitat, David González, va signar ahir les actes de cessió, tal com va aprovar l’Ajuntament Ple el 28 de novembre de 2019.

Ara, el tram d’Oliva de la CV-683, des del terme municipal de la Font d’En Carrós fins a l’N-332, ha passat a formar part de xarxa de carreteres de la Diputació de València. Es dóna compliment així a allò que estableix en el Catàleg del Sistema Viari de la Comunitat Valenciana.

D’ara endavant, serà la Diputació de València l’administració encarregada de la seua explotació i conservació. Aquest fet és determinant perquè el tram pertanyent al terme municipal de La Font siga millorat considerablement, amb l’ampliació de la carretera considerablement, que permeta augmentar les dimensions dels dos carrils de circulació, així com la introducció de vorals als laterals. De fet, la Diputació té previst realitzar una primera actuació pròximament en el tram de corbes de la Foia, amb una inversió de 360 mil euros.