Oliva consciència sobre la presència de masclisme en les converses quotidianes

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva es recolza la campanya realitzada per l’Institut Valencià de les Dones per tal de conscienciar als xics joves i «tallar amb la toxicitat i el masclisme quotidià»

 

Oliva es suma a la campanya que organitza l’Institut Valencià de les Dones per tal de conscienciar, mitjançant llenguatge digital i stickers per a mòbil i xarxes socials de missatgeria instantània, a joves i especialment a xics per tal de «tallar amb la toxicitat i el masclisme quotidià», segons el comunicat de l’organisme valencià.

 

Aquesta campanya fa servir uns arxius que totes les persones interessades poden descarregar al següent enllaç https://25nchatdetox.es/val/ i fer servir en converses de grup o personals i individuals, davant de possibles comentaris masclistes, d’agressió verbal o amb comentaris no apropiats.

 

La regidora d’Igualtat, Anna Mena ha expressat que «és important que ens adaptem a les noves formes de comunicació per tal de previndre els assetjaments verbals i que no donen pas a altres tipus d’agressions més greus com les físiques. Així que si ens trobem davant d’un cas de comentaris masclistes, diguem prou amb educació i respecte», ha afegit Mena.