Oliva acull demà dissabte 7 d’agost la 9a edició del VORAMAR

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Yolanda Balaguer, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha organitzat per al dissabte, la 9a Edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

 

El VORAMAR 2021 tindrà lloc des de les 19.30 h fins a les 23.30 h, en el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva, on s’omplirà de comerços locals per aproximar l’oferta comercial d’Oliva als veïns i veïnes del municipi i a les persones que visiten la platja.

Un total de 14 comerços participaran en aquesta edició, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de moda infantil i adult, calçat, òptica, estètica, joieria, floristeria, productes naturals, oportunitats, regals, i molt més.

Aquest esdeveniment comptarà amb les mesures sanitàries vigents, com ara el control d’aforament, l’ús obligatori de mascareta i hidrogel, i la distància de seguretat. “El Voramar és un acte que dona renom al comerç local i a la platja d’Oliva, i s’ha volgut portar a terme, amb totes les mesures, per tal de donar suport al sector, per a destacar la proximitat i la qualitat del nostre comerç.” Ha assegurat Yolanda Balaguer.

Experiència de compra positiva

Com a novetat els clients podran adquirir €ur-ACCOs a la mateixa fira, amb un descompte del 50%. En total es posaran en circulació 600 €ur-ACCOs fins que es liquiden.

La presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, ha comentat que «el comerç és una part important del turisme, i Voramar és una fantàstica eina per a oferir una experiència de compra positiva, i que tant el turista com els residents de la platja coneguen de primera mà els comerços que poden trobar a la nostra ciutat, i adquirir productes de gran qualitat al millor preu i amb una atenció personalitzada.»

Els comerços que assistiran al Voramar 2021 són Arpe òptica, Atypical, Gauss, Candela, Memòria cau, Coqueta, Mon Menut, Nadons Nadó, Roseta, Mavi Robis, Ca la Mila, La Joia, Elvi Flors i Punt Natural.