Home Actualitat Mostra dels avanços de la Policía Local de Cullera: Unitat Canina, pistola tàser i quads

Mostra dels avanços de la Policía Local de Cullera: Unitat Canina, pistola tàser i quads

Mostra dels avanços de la Policía Local de Cullera: Unitat Canina, pistola tàser i quads

La jornada d’exhibició tindrà lloc el dijous i els assistents també podran vore una exposició de vehicles policials i hi haurà un parc vial

Conéixer el treball de la Policia Local i la manera en què actua davant les diferents situacions que ha d’afrontar. Amb esta premissa se celebra este pròxim dijous la III Jornada d’Exhibició d’este Cos de seguretat, que enguany té com a principal novetat una mostra de l’ús de la pistola elèctrica Tàser amb la qual la Policia cullerenca està especialitzada.

Els agents realitzaran un simulacre d’un tret a un policia protegit amb vestimenta especial.

La regidora delegada de l’àrea, María José Terrades, assegura que és una bona oportunitat per a conéixer de primera mà la modernització de la Policia empresa en els últims anys.

La jornada tindrà lloc a partir de les 19 hores en el passeig marítim, enfront de l’edifici Arensol. Els més joves podran circular amb bicicleta per un parc d’educació viària i experimentar els perills del consum de l’alcohol al volant amb la conducció d’un cotxe a pedals usant ulleres de distorsió visual. Per als més atrevits, hi haurà un simulador de bolcades.

També hi haurà una exhibició de la Unitat Canina i una exposició de vehicles patrulla, motocicletes i quads, amb informació sobre les seues principals característiques. En un dels vehicles, els assistents podran vore in situ com es realitzen les proves d’alcoholèmia i drogues.

S’inclourà un taller d’activitats de conscienciació en matèria de violència de gènere i igualtat, una de les principals xacres socials contra les quals la Policia Local de Cullera s’ha especialitzat des de fa anys.

Entre les més modernes

Terrades ha ressaltat que la Policia Local de Cullera es troba entre les més modernes de tot el territori valencià. Fa uns mesos va obrir la seua nova central, considerada probablement la millor en la seua categoria en la Comunitat Valenciana. A més, ha incorporat noves unitats com la canina i treballa en un projecte de vigilància mitjançant drons.

De la mateixa manera, la responsable municipal destaca l’esforç continu dels agents per formar-se i especialitzar-se per a afrontar amb garanties els problemes de seguretat que planteja la societat actual.