Més espai que mai per a les famílies en hotels de Gandia i Benidorm amb el 2×1 en habitacions

Magic Costa Blanca aprofita les limitacions d’aforament per oferir descomptes i més espai a aturats, autònoms i treballadors dins d’un ERTO

Havia de ser el grup hoteler Magic Costa Blanca el que, de nou, prenguera la iniciativa per a donar resposta a una demanda social que es detecta en el mercat des de fa anys.

Es tracta d’implantar també en el sector turístic la fórmula del 2×1, consistent a oferir dues habitacions d’hotel o dues cabanyes de resort al preu d’una (només es pagarà una xicoteta quantitat en conceptes de despeses de gestió i manteniment per la segona).

Amb això es dóna cobertura adequada a famílies nombroses o grups d’amics desitjosos de gaudir junts de les seues vacances, sempre amb la garantia de tots els serveis coberts, major espai i privacitat.

Aqueixa oferta ja és una realitat a l’hotel Villaluz de Gandia (València), i l’els resorts d’última generació de Benidorm Magic Robin Hood i Magic Natura. El famós 2×1 implica tan sols el pagament d’un xicotet suplement per nit, sempre en funció de l’allotjament triat.

Viatges amb adolescents

D’aquesta manera, per exemple, les famílies que viatgen amb adolescents de 14 o més anys podran acomodar-los en una de les cabanyes o habitacions, mentre la parella i els fills menors gaudeixen igualment del seu espai diferenciat.

“Volem aprofitar les limitacions d’aforament que actualment tenim per a reinvertir en els nostres clients, apostant per la seua seguretat i confort alhora que els garantim una experiència única”, explica Javier García, vicepresident de Magic Costa Blanca.

Enguany, la cadena hotelera ha sigut notícia per facilitar vacances gratis o amb importants descomptes a sanitaris i integrants de les forces de seguretat per a agrair el seu abnegat treball durant la pandèmia sanitària del COVID-19.

Ofertes per aturats i autònoms

Lluny de limitar-se a aquests dos segments de la població, els responsables del grup hoteler van decidir llançar ofertes igualment interessants per a aturats, autònoms, treballadors afectats per ERTO i, més enllà, quants professionals han sigut considerats “essencials” durant la crisi sanitària.

“Les vacances són un dret i no un privilegi”, és la consigna de Magic. “Que cap espanyol es quede enguany sense vacances”, és l’objectiu.