Més de 50 obres van participar en el Concurs fotogràfic de Benifaió del 25N

Un total de 57 treballs s’han presentat al concurs que formava part de la programació del consistori per a commemorar el “Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones

 

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de Cultura, va dur a terme el mes de novembre passat un Concurs fotogràfic sobre el 25N dirigit als joves del municipi, una activitat que formava part de la programació del consistori per a commemorar el “Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones”.

Un total de 57 treballs es van presentar al concurs. Entre ells, el jurat va deliberar com a Primer Premi i guanyadora del concurs la fotografia presentada per Claudia Albelda Alba amb el lema “I pensar, què hem fet malament?».

El concurs també ha atorgat un segon premi a l’obra presentada per Gabriela Soriano Andreu amb el lema ”Està a les teues mans, aturem la viòlencia! i com Tercer Premi per a Nicolás Llobregat Company amb una obra sota el lema “Sense igualtat no hi ha amor”.

L’alcaldessa Marta Ortiz ha valorat positivament el concurs “tant pel gran nombre d’obres presentades en la seua primera edició com per totes les fotografies que han format part del concurs totes elles amb importants missatges que hem de transmetre per a conscienciar a la societat en contra de la violència contra les dones”.