Més de 300 persones participen a les visites guiades amb motiu del Dia Mundial del Turisme en Gandia

L’objectiu era posar en valor el patrimoni històric, artístic i cultural, com element diferenciador de la localitat

 

Més de 300 persones han participat a les visites guiades gratuïtes d’aquest cap de setmana proposades per l’àrea de Turisme per a celebrar l’efemèride.

Segons han explicat des de Turisme Gandia, l’objectiu era posar en valor el patrimoni històric, artístic i cultural, com element diferenciador de la localitat el que s’ha aconseguit sobradament ja que s’han omplit tots els grups.

D’altra banda, el passat cap de setmana Gandia va estar present en la Fira dels Comarques, organitzada per València Turisme, el departament de turisme de la Diputació de València. Enguany s’ha canviat l’emplaçament passant de la plaça de bous on s’havia realitzat des del començament, a la Plaça de l’Ajuntament de València. El canvi ha sigut bastant positiu, ja que s’han unit els dos espais, zona d’informació turística i zona d’espectacles, generant molt moviment de visitants.

El dissabte a la vesprada en la zona de showcooking es va cuinar una Fideuà de Gandia a càrrec de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i en la zona d’actuacions, hi van estar presents els Dolçainers del Grau i una banda del Tio de la Porra per a commemorar els 150 anys de vida del personatge singular i característic que anuncia la Fira i Festes de Gandia. Gandia també va participar en la fira Alacant Gastronòmica a través d’un showcooking a càrrec del Xef Chema Soler del restaurant StreetFood.