Home Actualitat Matrícula per a l’EOI a Gandia, Cullera i Sueca

Matrícula per a l’EOI a Gandia, Cullera i Sueca

Matrícula per a l’EOI a Gandia, Cullera i Sueca

La matrícula es farà de manera online des del 12 al 27 de juny i també del 16 al 19 de setembre

Una vegada es faça la tria dels horaris, es rebrà un mail en el que es confirmarà si la persona ha estat acceptada. Després caldrà aportar la documentació al centre. Per a evitar cues es podrà reservar dia i hora a través del nostre web: http://mestreacasa.gva. es/web/eoigandia

També poden entrar els menors d’edat. A partir dels 14 anys poden matricular-se en un idioma estranger diferent del que fan com a primera llengua a l’institut, és a dir, si fan anglès poden matricular-se de francès, alemany o italià. A partir dels 16 ja poden entrar a qualsevol idioma, anglès inclòs.

Enguany s’oferiran un gran número de places directament i serà més senzill que mai entrar a la EOI. Tradicionalment s’ha considerat que era molt difícil accedir a l’escola, però això ha canviat als darrers anys, amb moltes més places a tots els idiomes i proves de nivell per a poder col·locar la gent al curs que s’adapte millor als seus coneixements. El més important de tot és que no hi haura cues per a cap tràmit.

Cal recordar també que les seccions de Cullera, Oliva i Sueca depenen de l’EOI de Gandia i que els tràmits es fan de la mateixa manera.

A banda del nostre web, ens podeu trobar a Twitter, Facebook, Instagram i al web de conselleria http://www.eoi. gva.es/va/admissio-i-matricula . A les dues pagines el públic trobara els links per a l’admissió.

D’altra banda, a Gandia s’han reparat els danys a la façana causats pels despreniments de fa uns mesos.