L’IES Gabriel Ciscar d’Oliva presenta les II Jornades Tècniques d’FP

Les jornades tècniques d’FP són una acció que pretén aproximar realitats empresarials, organitzatives, d’innovació i tecnològiques a l’alumnat

 

Este matí, el director de l’IES Gabriel Ciscar, Xavier Martínez, juntament amb l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, i Joaquín del Rio, director de Qualitat I+D i Medi Ambient del Grup Vicky Foods, ha presentat les segones Jornades Tècniques d’FP que acull l’IES Gabriel Ciscar.

Les jornades tècniques d’FP són una acció que pretén aproximar realitats empresarials, organitzatives, d’innovació i tecnològiques a l’alumnat. Les primeres jornades que va acollir l’IES Gabriel Ciscar van ser l’any 2018, que contràriament a les d’enguany, van tindre una visió més local. L’institut pretenia celebrar aquestes jornades cada dos anys, però a causa de la covid-19 s’han hagut d’endarrerir.

“Es tracta de millorar les seues capacitats i habilitats professionals, fomentar la seua orientació professional, enriquir les seues habilitats transversals i generar inquietud per l’emprenedoria” ha destacat l’alcaldessa, Yolanda Balaguer.

Aquestes jornades es divideixen en dos dies, hui i demà, que l’alumnat tindrà tallers d’europass,cursos específics i diverses xerrades sobre l’experiència empresarial, entrevistes de treball i productes financers, entre altres.