Home Actualitat L’hospital de Xàtiva porta tres anys esperant un expert en microbiologia

L’hospital de Xàtiva porta tres anys esperant un expert en microbiologia

El CSIF denuncia la saturació del servei de Parasitologia, ja que compta amb sol dos facultatius d’aquesta especialitat

El sindicat CSIF insta a Conselleria de Sanitat a reforçar el servei de Microbiologia i Parasitologia de l’hospital Lluís Alcanyís, a Xàtiva.

La central sindical recalca la saturació que pateix, en gran manera pel fet que des d’octubre de 2015 no s’ha cobert una plaça.

En l’actualitat, el departament Xàtiva-Ontinyent és l’únic al costat del de Vinaròs, com recorda en el seu escrit, que compta només amb dos especialistes.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha presentat escrit directament aquesta setmana davant Conselleria de Sanitat després de les infructuoses reunions “mantingudes per aquest sindicat i pels mateixos facultatius amb la subdirecció mèdica i la gerència de l’hospital”, en les quals “no s’ha donat cap solució, ni augmentant la plantilla ni reforçant el servei en períodes de gran volum de treball”.

CSIF, en el document presentat davant Conselleria, relata que “des de la jubilació, el 27/10/2015, de la persona que ocupava la plaça de prefectura de servei, no s’ha cobert la plaça. El treball de tres facultatius el desenvolupen dos”.

En aquesta tessitura, “la pressió i la càrrega de treball del servei són molt altes. A més, s’ha anat incrementant i continua en la mateixa tendència”.

La central sindical sol·licita a Conselleria de Sanitat que “augmente la plantilla de facultatius especialistes en Microbiologia i Parasitologia amb la creació d’una nova plaça a l’hospital Lluís Alcanyís, ja que des de 2015 no s’ha cobert la plaça del facultatiu que es va jubilar”.