L’Hospital d’Alzira emmagatzemarà material sanitari a Algemesí per a fer front a possibles rebrots de COVID-19

L’Ajuntament d’Algemesí ha cedit a l’Hospital de la Ribera un local de 200m2 per emmagatzemar material sanitari

La gerent de l’Hospital de la Ribera, Liliana Fuster, i l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, han signat, este matí, un acord de col·laboració entre ambdós institucions, signatura en la qual també ha estat present el director d’Infermeria de l’Hospital d’Alzira, Xavier Teodoro.

En virtut a este acord, l’Ajuntament d’Algemesí posa a la disposició del centre alcireny un local de 200 metres quadrats mentre dure la situació de crisi sanitària. Este espai comptarà amb els equipaments necessaris en matèria de protecció d’incendis, així com càmeres de seguretat.

Per la seua part, l’Hospital de la Ribera assumeix la responsabilitat de custodiar el material emmagatzemat i els possibles desperfectes que es pogueren produir per la utilització de l’espai cedit.

Segons ha destacat Liliana Fuster, “l’experiència dels últims mesos, en els quals els mercats de proveïdors de material sanitari s’han vist col·lapsats per la magnitud que ha adquirit l’epidèmia, aconsella estar preparats materialment, de manera que puguem respondre de manera àgil a futurs rebrots, assegurant la protecció que mereixen els nostres pacients i professionals sanitaris”.