Les mascotes són les protagonistes el pròxim cap de setmana a Fira Mercat Gandia

La Fira de Mascotes tindrà lloc a Fira Mercat del 17 al 19 de desembre. Hi haurà stands amb articles per a mascotes, serveis veterinaris, estètica canina, educació canina, exhibicions, guarderies canines…

 

El vicealcalde i regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Josep Alandete, acompanyat de l’assessora del departament, Vicenta Ferrer, ha presentat aquest matí la nova cita de Fira Mercat Gandia, la Fira de Mascotes, que tindrà lloc a l’espai del Mercat Municipal del Prado el pròxim cap de setmana, del 17 al 19 de desembre.

En paraules d’Alandete, “Fira Mercat ha demostrat que és eixe punt de referència, de visita obligada cada setmana perquè una part important dels visitants de cada fira repeteixen, ja han agafat eixe hàbit d’anar setmana rere setmana a veure què hi ha a Fira Mercat”.

Per la seua banda, Ferrer ha destacat que “aquesta és una fira que ja es va fer a la primera edició i ara repetim perquè les mascotes en els últims anys han trobat un lloc molt important en les llars. Hi ha estudis que diuen que el 40% de les famílies d’Espanya tenen una mascota i açò ha augmentat en un 5% des de 2017”.

Les mascotes podran accedir al recinte

Amb aquest sentit, s’han organitzat una sèrie d’activitats amb mascotes a l’exterior i dins de Fira Mercat hi haurà stands amb articles per a mascotes, serveis veterinaris, estètica canina, educació canina, exhibicions, guarderies canines…

La novetat d’aquesta fira és que les mascotes podran accedir dins del recinte del Prado, per tant, es convida a totes les persones a què porten les seues mascotes a visitar la fira.

L’horari serà divendres i dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores, mentre que diumenge serà només al matí, d’11.00 a 14.00 hores.