Les biblioteques de Gandia comencen el servei de reforç escolar

A banda del reforç educatiu, s’oferirà suport en la competència lecto-escriptora, en l’ensenyament en valencià i en animació i dinamització lectora.

 

Les Biblioteques de Gandia presenten el servei de reforç educatiu, que es desenvoluparà a totes les biblioteques de la ciutat i també a la Biblioteca Infantil des d’aquesta mateixa setmana i fins al final del curs escolar.

El servei compta amb quatre professionals amb titulació en Magisteri, el que garanteix la professionalitat en la prestació del servei. A banda del reforç educatiu, s’oferirà suport en la competència lecto-escriptora, en l’ensenyament en valencià i en animació i dinamització lectora.

Liduvina Gil, regidora delegada del IMAB, ha declarat que “és una alegria poder reprendre aquest servei que garanteix la possibilitat de tots els xiquets i xiquetes accedisquen a un reforç escolar en cas que ho necessiten perquè creiem que una bona educació garanteix uns millors ciutadans en el futur”.

A més de l’accés lliure a la informació, al coneixement i a les obres d’imaginació mitjançant una sèrie de serveis i recursos als quals tenen dret tots els ciutadans, les biblioteques públiques treballen per la igualtat d’oportunitats de totes les persones que a elles acudeixen.

Horaris:

Els horaris i els dies on els assistents podran gaudir del servei són els següents:

Beniopa: Dilluns, dimecres i divendres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 808).
Benipeixcar-Raval: De dilluns a divendres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 809).
Grau: Dilluns i dimecres a partir de les 17:00h (Tel: 962 959 806).
Infantil: De dilluns a dijous a partir de les 17:00h (962 959 595).
Parc de l’Estació: Dimarts i dijous a partir de les 17:00h (962 959 819).
Santa Anna: Dimarts i dijous a partir de les 17:00h (962 959 810).

Les famílies interessades poden demanar més informació telefonant o anant a les mateixes biblioteques.