L’Associació de Comerciants d’Oliva llança, amb el suport de la Regidoria de Comerç, una campanya per fomentar l’associacionisme

Els comerços interessats a associar-se a l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, gaudiran de 4 mesos de quota gratuïta perquè puguen valorar els avantatges.

 

L’Associació de Comerciants d’Oliva, amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llança la campanya “Tots junts som ACCO, associa’t!” amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme entre els comerços d’Oliva. Els nouos associats gaudiran de quatre mesos de quota gratuïta.

El comerç minorista té al davant grans reptes que a través de l’associacionisme es poden afrontar per part de cada comerç individual, pel suport que reben els comerciants en l’àmbit de la formació, campanyes publicitàries, accés a eines de fidelització i promoció digital, informació sobre normatives, subvencions per sectors, digitalització i innovació, convenis amb entitats bancàries i empreses… aconseguint un comerç innovador, professional i competitiu.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, anima tots els comerços, encara que no estiguen associats a participar: «Des de la Regidoria de Comerç pensem que l’associacionisme té molts beneficis per als comerciants. Ens permet identificar millor les necessitats que té el sector i ser més eficients a l’hora de fer-los arribar allò que necessiten. Anime als comerciants a descobrir aquests avantatges aprofitant l’oferta que ha llançat ACCO».

4 mesos de quota gratuïta

Els comerços interessats a associar-se a l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, gaudiran de 4 mesos de quota gratuïta perquè puguen valorar els avantatges.

“Prop del 60% dels comerços d’Oliva estan ja associats a l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO. Amb aquesta campanya volem que gran part dels comerços que no estan associats accedisquen de manera gratuïta a l’associació i comproven els grans avantatges i el suport amb el qual compten per a obtindre major visibilitat, així com professionalitzar el seu negoci i fer-ho més competitiu”- comenta Rosa Llopis, Presidenta d’ACCO.

La campanya es promourà tant en els comerços associats a ACCO mitjançant cartelleria, com a través de les xarxes socials i falques de ràdio.

Els comerços que desitgen associar-se poden fer-ho a través de la pàgina web d’ACCO: http://www.accooliva.com/hazte-socio// o contactant amb l’associació a través de les seues xarxes socials.