L’Alqueria de la Comtessa renova el conveni amb la Protectora SPAMA després d’una dècada de col·laboració

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa renova el conveni amb la protectora d’animals SPAMA SAFOR, la qual ve prestant els seus serveis a l’Ajuntament des del 2010,  el servei municipal de recollida i atenció d’animals en la via pública i el control de colònies felines.

Cal remarcar que en aquests últims 10 anys s’han recollit i atès per part de SPAMA un total de 167 gats i 107 gossos en el terme municipal.

Amb aquest nou conveni el Consistori pretén enfortir un servei municipal important tant per a amos/es d’animals com per a la resta de veïns i veïnes de la localitat. És obvi que els animals aporten molts beneficis als humans, no obstant això, també són el centre de problemes d’una integració caòtica, irresponsable i desordenada. Amb l’objectiu d’eliminar aquesta problemàtica i aconseguir una convivència basada en el respecte i la integració, l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha renovat aquest servei.

Entre les obligacions de la Protectora, després de la signatura d’aquest conveni, es troba la de recollir els animals abandonats, custodiar en les seues instal·lacions tots els animals que es recullen i procurar el manteniment, cura i la neteja dels animals que tinga al seu càrrec.

Voro Femenia, l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa ha explicat que: “No podem deixar de costat el suport a les protectora d’animals, que amb la seua labor ens donen a entendre que el món no és dels éssers humans, i que tenim l’obligació de cuidar-los amb el mateix tracte que a les persones.

També va recalcar que: “És sempre  un orgull poder ajudar als que fan possible que els animals puguen gaudir de unes millors condicions de vida i és gràcies a les protectores d’animals que aquests, poden comptar amb una segona oportunitat.”