Home Actualitat L’Alcúdia delega la gestió de residus en la Mancomunitat per reduir costos

L’Alcúdia delega la gestió de residus en la Mancomunitat per reduir costos

L’Alcúdia delega la gestió de residus en la Mancomunitat per reduir costos

L’objectiu de la decisió presa pel consistori municipal és que el servei es realitze una manera més eficaç de cara a la futura licitació

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, reunit en ple extraordinari urgent, va aprovar dimecres passat dia 6 de març per majoria absoluta, la delegació de la gestió de residus sòlids urbans en la Mancomunitat de La Costera-La Canal.

Aquesta mesura es pren després de diverses reunions amb l’ens comarcal i després de la base d’estudis de costos d’explotació del servei de RSU en els municipis de l’Alcúdia de Crespins, la Granja de la Costera, Montesa, Novetlè i la Llosa de Ranes.

Amb aquesta decisió es pretén que la gestió del fem es puga realitzar amb un servei més eficaç, aprofitant les economies d’escala en la posterior licitació del servei de gestió de residus.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha puntualitzat que aquesta mesura “servirà per a abaratir els costos ja que es farà entre altres quatre municipis” i ha assenyalat “que aquesta política, la de mancomunar serveis, serà el futur del municipalisme a llarg termini i des de l’ajuntament sempre donarem suport tot allò que ens permeta avançar”.

Malgrat això, Garrigós lamenta l’abstenció del Partit Popular “ja que aquesta iniciativa serà molt beneficiosa per a l’Alcúdia de Crespins”.