L’Alcúdia de Crespins organitza una edició més l’Escola de Nadal al CEIP La Sénia

L’objectiu de l’Escola de Nadal és afavorir la conciliació entre la vida laboral i la familiar durant les vacances escolars

 

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat una nova edició de l’Escola de Nadal per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys i que té com a objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i la familiar durant les vacances escolars. El termini d’inscripció finalitza aquest dijous 17 de desembre i es farà mitjançant la pàgina web fem escola, empresa que s’encarrega d’impartir les classes.

El preu de la matrícula ascendeix a 36 euros i les classes s’impartiran en el CEIP La Sénia els dies 23, 24, 29, 30 de desembre i 4 i 5 de gener de 9 a 13 hores. Des del consistori subratllen que els xiquets estaran acompanyats de professionals que «impartiran classes didàctiques i divertides» en el que pretén ser «una experiència única». A més que en aquesta edició es comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents davant de la Covid-19.