L’Ajuntament d’Oliva millora la seguretat en els carrers de Cervantes i de la Constitució amb la instal·lació de semàfors

L’Ajuntament d’Oliva ha instal·lat nous semàfors per al pas de les persones als carrers de Cervantes i de la Constitució per millorar la seguretat viària en l’encreuament amb la Ctra. N-332

 

Tal com estava previst, l’Ajuntament d’Oliva ha instal·lat nous semàfors per vianants als carrers de Cervantes i de la Constitució, una actuació destinada a millorar la seguretat viària en l’encreuament amb la Ctra. N-332, tan transitats per vehicles i per persones en els seus desplaçaments diaris.

Fins ara, només existia regulació semafòrica per a vehicles, de manera que es produïen situacions de perill potencial per a les persones, sobretot quan el semàfor estava obert per al trànsit de vehicles, ja que cap senyal indicava que els vianants no podien passar en eixe moment.

L’actuació també ha consistit en la instal·lació d’un nou semàfor ambre per regular els girs dels vehicles que s’incorporen al carrer de la Constitució, des de l’N-332, així com el canvi del regulador per tal d’augmentar la capacitat de processament i modernitzar-lo, de manera que la Policia Local podrà operar en cas de necessitat urgent, sense haver d’esperar al servei tècnic. Tot plegat, s’ha realitzat una inversió de 8.000 euros.

L’alcalde, David González, ha manifestat que amb aquesta microinversió es complix una vella reivindicació del veïnat i es millora la seguretat de totes les persones que transiten diàriament per la zona, tal com es va fer, fa unes setmanes, amb l’encreuament del carrer de l’Alcalde Francisco Llorca amb l’N-332, dins de la política d’anar millorant la seguretat viària.