L’Ajuntament d’Oliva millora el seu equipament informàtic

La Regidoria de Modernització de l’Ajuntament d’Oliva ha rebut aquest material informàtic per tal de modernitzar el treball administratiu i tècnic i habilitar la forma de treball remot.

 

Fa uns mesos, el regidor Josep Escrivà i dos tècnics municipals de l’Ajuntament d’Oliva es van reunir amb el Departament de Modernització de la Diputació de València per rebre ajuda i assessorament en matèria de planificació de l’Administració Electrònica i Smart City.

La setmana passada es va portar a terme el lliurament d’aquest material informàtic, per valor de 3.000 €, amb nou càmeres web per a realitzar videoconferències, quatre lectors de targetes per a acreditar els usuaris i dos escàners de taula per a digitalitzar documents.

Dins d’aquesta subvenció de material informàtic, faltaran quatre ordinadors portàtils, per tal d’agilitar el treball administratiu. «Es constata que la col·laboració directa amb el Departament de Modernització de la Diputació de València és molt important per a ajuntaments com el nostre. Estem rebent subvencions que ens ajuden a modernitzar el nostre municipi, i assessorament per tal de millorar els serveis digitals. Està programat que al llarg de l’estiu s’implementen nous sistemes per tal de facilitar la interacció de la ciutadania» afegeix Josep Escrivà.