L’Ajuntament d’Oliva disposa de tres nous vehicles híbrids de Policia Local

Els vehicles disposen d’equipament complet, i amb l’última tecnologia, per a facilitar el treball de la Policia Local, i poder donar un millor servei públic de seguretat ciutadana

 

L’Ajuntament d’Oliva disposa de tres nous vehicles híbrids de Policia Local. La inversió total per a l’adquisició de tres vehicles híbrids ha estat de 128.300 euros, i ha comptat amb una subvenció de 66.840 € per part de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Els vehicles, que han estat presentats al conjunt de la Corporació Municipal, disposen d‘equipament complet, i amb l’última tecnologia, per a facilitar el treball de la Policia Local, i poder donar un millor servei públic de seguretat ciutadana.

L’alcalde, David González, ha manifestat que un dels objectius del govern municipal és millorar el parc públic de vehicles municipals, per a aconseguir una major eficàcia i sostenibilitat, minimitzant l’impacte sobre el medi ambient, alhora que es milloren les condicions de treball de les persones, funcionàries i laborals, de la plantilla municipal, la qual cosa redundarà en millors serveis a la ciutadania.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es continuarà treballant per a renovar el parc mòbil dels diferents departaments de l’ajuntament i incorporar així vehicles més sostenibles.