L’Ajuntament d’Oliva continua treballant l’eficiència energètica substituint les lluminàries actuals per lluminàries LED.

L’Ajuntament d’Oliva posa en marxa les millores en l’enllumenat públic amb la instal·lació de lluminàries exteriors LED en el nucli urbà i en el nucli de la platja.

 

El Departament de Vies Públiques i d’Obres i Serveis, encapçalat per Miquel Doménech, ha estat portant a terme els canvis de lluminàries al voltant del Casal Jove, continuant amb les tasques de millora d’enllumenat dins dels 150.000 euros de les modificacions de crèdit aprovades en el plenari d’abril.

Els operaris han iniciat aquesta tasca que continuarà pel nucli urbà del poble, en el carrer de Sanchis Mayans i l’avinguda de Vicente Parra, com també les millores en el terme del nucli de la platja en el carrer de Roger de Llúria i la Via de Ronda. També, al Polígon Jovades, tot aprofitant les seues obres de millora, i l’avinguda de Loygorri amb la remodelació del carrer, amb els 60.000 euros de les modificacions de crèdit. “A més del canvi de lluminàries, han aprofitat per a substituir cablejat fet malbé d’algunes zones” ha afegit Miquel Doménech.

Aquestes actuacions continuen la tasca ja portada a terme de l’any anterior amb la substitució de 384 lluminàries, amb una inversió de 165.000 euros en diversos barris del municipi, com ara el barri de Sant Francesc, una part del Polígon el Brosquil, el carrer de les Monges Clarisses, o aprofitant les obres de renovació, el carrer Sant Vicent.

El regidor de Vies Públiques i d’Obres i Serveis, Miquel Doménech, ha comentat que l’enllumenat de tot el municipi necessita una modernització i ha afegit que “aquesta actuació millora l’eficiència energètica, ja que ens permet reduir el consum energètic, estalviant al mateix temps que millorem la il·luminació dels nostres carrers.” A més, ha assegurat que s’estan fent millores d’enllumenat també en zones on no arriba el cablejat, com es va fer en una zona de Rabdells i en el camí vell de Dénia, amb la utilització d’il·luminació per plaques solars.