L’Ajuntament de Vilallonga augmenta la plantilla municipal

S’ha contractat a un arquitecte tècnic, dos administratives i una administradora d’edificis

En les últimes setmanes l’Ajuntament de Vilallonga ha augmentat la plantilla municipal a través de diversos programes d’ocupació, EXPLUS i EMDONA.

Dins del programa de subvencions d’ocupació per a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus), ha contractat a un arquitecte tècnic per a reforçar el departament d’Urbanisme.

El programa EXPLUS està destinat a la contractació per part d’ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana, o els seus organismes autònoms, de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat. La subvenció corresponent a l’Ajuntament de Vilallonga és de 27.352,68€.

Programa EMDONA

Per altra banda, dins del Programa de subvencions iniciatives Social destinat a la contractació de dones desocupades, en col·laboració amb les Corporacions Locals s’han incorporat dos administratives i una administradora d’edificis.