L’Ajuntament de Benirredrà, ha convocat les Beques d’estudi per al curs 2021/2022

El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 31 d’octubre

L’Ajuntament de Benirredrà, ha convocat les Beques d’estudi per a alumnes d’Educació Infantil (menjador escolar 0-3 anys), Batxillerat i Cicles Formatius, Universitat i Màster. El termini de presentació de sol·licituds serà fins al 31 d’octubre.

Podran presentar-se les instàncies en model normalitzat i documentació mitjançant la seu electrònica, preferentment o, mitjançant cita prèvia en les oficines municipals, per a mantenir en tot cas les mesures de seguretat sanitàries per la COVID-19. Tota la informació està disponible en la web www.benirredra.es.

L’Ajuntament vol continuar donant suport a l’estudi dels joves de Benirredrà, invertint en educació, per la qual cosa, convoca les següents BEQUES MUNICIPALS, amb un pressupost total de 7.000 €:

Beques de 300 €, destinades a menjador escolar per a xiquets entre 0 i 3 anys, residents a Benirredrà i escolaritzats en Centres públics, concertats, en Educació Infantil de Primer Cicle.

Beques de 50 € destinades a l’adquisició de material escolar, per a l’alumnat de Primària i ESO. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Benirredrà pretén col·laborar amb les famílies en despeses que resulten imprescindibles per a la formació dels menors i que dificulta la gestió de les economies familiars al començament del curs escolar.

Beques de 100 €, per a recolzar en l’estudi de Batxillerat i Cicles Formatius, residents a Benirredrà, destinades a despeses de material escolar i llibres, i transport.

Beques de 200 €, residents a Benirredrà, per a donar suport als estudiants universitaris i màster.

Actuació prioritària

En paraules de l’alcaldessa de Benirredrà, Elena Blanco, l’Ajuntament realitza un important esforç per a ajudar els pares i mares en el finançament del material escolar, llibres i menjador. Blanco ha afegit que “per a l’actual equip de govern, les polítiques prioritàries són les socials i educatives, a més de la creació de llocs de treball per a persones parades”.

Des de la Corporació consideren que és necessari tot el suport institucional a les famílies la localitat, en els temps que corren de la COVID-19. Aquestes beques es convoquen íntegrament amb Pressupost Municipal. Una inversió que l’actual equip de govern considera prioritària, per a donar suport a les famílies en l’educació i formació dels joves estudiants residents a Benirredrà.