Home Actualitat L’Ajuntament d’Alzira recupera la gestió pública de les escoletes infantils

L’Ajuntament d’Alzira recupera la gestió pública de les escoletes infantils

L’Ajuntament d’Alzira recupera la gestió pública de les escoletes infantils

El consistori informa que té previst obrir una borsa de treball per a cobrir les possibles baixes

El regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, es reuní amb les treballadores del servei de les escoletes municipals per informar-los de la municipalització del servei, ja que des de l’1 de març s’assumeix de nou la gestió del servei. A la reunió assistí també l’alcalde Diego Gómez, així com Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics.

El regidor responsable de l’àrea de Funció Pública ha declarat que: «Aquest és el quart servei que hem recuperat, tal i com ens havíem compromès, després d’Alzira Ràdio, les instal·lacions esportives municipals i la neteja d’edificis i instal·lacions municipals. En tots els serveis revertits hi ha hagut una millora d’ingressos per a l’Ajuntament, de les condicions laborals per als treballadors i treballadores i de la satisfacció de la ciutadania, en general». A més a més, afegeix Martínez, «va a suposar per a les arques municipals un estalvi de més del 70.000€».

Amb el quart rescat 70 treballadors i treballadores passen a ser municipals, dels quals 18 són de les escoletes. Des de la regidoria s’informa que es té previst obrir una borsa de treball per a cobrir les possibles baixes.