L’Ajuntament d’Albaida licita les obres de remodelació del CEIP Elías Tormo

La data límit de presentació de les ofertes és el 28 d’agost i estan subscrites al Pla Edificant de la Conselleria que encapçala Vicent Marzà

 

L’Ajuntament d’Albaida trau a licitació les obres de licitació del CEIP Elías Tormo, dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, per un import de 4.876.034,091 €. Les obres s’hauran d’executar en un termini de 18 mesos, que s’espera que arranquen en el quart trimestre d’enguany. Les empreses que vulguen participar-hi hauran de presentar la documentació fins al 28 d’agost, baix la metodologia de dos arxius electrònics amb l’oferta per una banda i la informació administrativa per altra.

 

Una reinvindicació històrica

 

La remodelació de l’Elías Tormo ha estat una reivindicació històrica de l’Ajuntament i de les famílies de l’alumnat, ara per fi el projecte comença a materialitzar-se en la realitat amb la licitació de les obres i la instal·lació de l’aulari temporal que ja s’ha realitzat. Per a l’alcalde de la ciutat, Josep Albert, “estem arribant a la meta d’una llarga cursa d’obstacles, on hem anat superant-los un a un com a poble, sense acceptar mai un no per a resposta i exigint que s’acompliren els acords” ha estat “molt complicat arribar fins ací, però com alcalde és una gran satisfacció saber que l’alumnat de l’Elías Tormo i les seues famílies comptaran amb unes instal·lacions dignes des del mateix començament del pròxim curs, i és que el mateix aulari temporal suposa un salt qualitatiu amb la situació que teníem fins ara”.

Per la seua banda el regidor de Model Social i Econòmic, Alejandro Quilis, que és responsable del departament d’Educació ha expressat la seua satisfacció “per haver pogut incloure en el redactat final del projecte millores que el transformen en una aposta de futur per a una millor educació de les xiquetes i xiquets que es formaran al centre”. No obstant la situació de pandèmia viscuda per la COVID19 “anem recuperant els temps i accelerant els processos per a poder respectar dins de lo possible les dates marcades per a l’execució de l’obra, si tot va bé abans de final d’any els operaris i operaries ja estaran portant a terme els treballs de rehabilitació” ha conclòs el regidor. Les empreses interessades poden trobar la licitació en el Plataforma de Contractació del Servei Públic al web https://bit.ly/2Pw8S0p.