La RunCàncer, nova edició de la marxa solidària a l’Alcúdia dels Crespins

El 2 octubre serà la cursa en benefici de la investigació contra el càncer

L’Alcúdia de Crespins tornarà a acollir una nova edició de la RunCàncer, una marxa solidària que té per objecte recaptar fons per a la investigació contra aquesta malaltia i, al mateix temps, animar a la ciutadania a dur a terme una activitat saludable.

L’eixida per a aquesta jornada esportiva i solidària, organitzada per AECC València i la Junta Local Contra el Càncer, serà a les 10:00 hores des de la plaça Jaume I i es farà un recorregut de 4 quilòmetres pel poble.

La presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Marga Torres, ha explicat que «tota persona interessada a col·laborar en aquesta iniciativa, pot comprar la seua samarreta al preu de 6 euros; el dorsal, a 4 euros; o el lot, a 10 euros. Tot el que es recapte gràcies a la venda dels dorsals, es destinarà íntegrament a la investigació contra el càncer«.

Les compres es poden fer en: Tenda de moda Julio Cabrera, Papereria Baldufa, Papereria Colorí, a l’Escola d’Adults i els dimecres a la taula instal·lada al mercat per la Junta Local Contra el Càncer.

Des de l’Ajuntament animen a totes i tots els veïns i veïnes del poble a participar i demostrar, una vegada més, que «som un poble compromés i solidari».