La Policia Nacional deté un jove després de robar un cotxe d’alta gamma

Els policies van recuperar el cotxe sostret en un garatge

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 23 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’apropiació indeguda, usurpació d’identitat, estafa i reclamacions policials i judicials, després de fer- passar per una altra persona i concertar una cita per a la compra d’un cotxe d’alta gamma, amb l’excusa de provar-se’n va anar amb el mateix.

Tenia en vigor dues reclamacions policials de detenció i vuit reclamacions judicials de detenció per diversos jutjats. Els policies van recuperar el cotxe d’alta gamma sostret en un garatge de Gandia, així com un altre llogat.

Les investigacions es van iniciar a principis de juliol a l’tenir coneixement els agents que un cotxe d’alta gamma de la marca Jaguar que podria estar sostret, estava estacionat en un garatge d’uns apartaments de la platja de Gandia.

En les investigacions dels policies després d’establir diversos dispositius de vigilància, van localitzar i van recuperar el vehicle que havia estat sostret el 24 de juny a Ontinyent, així com a l’usuari d’aquest, el qual va ser arrestat, que fent-se passar per una altra persona havia contactat amb el propietari d’el vehicle per comprar-després de veure l’anunci a internet, i amb el pretext de provar-ho, havia desaparegut amb el vehicle. El sospitós va acudir a la cita amb un Seat Ibiza que el va deixar en el lloc, que havia estat llogat dos mesos i mig abans a l’aeroport de Manises i no havia estat retornat.

En el transcurs de les investigacions, els policies van descobrir que després de viatjar amb el cotxe sostret per la costa valenciana des del dia de la seva apropiació, a el parer havia llogat un apartament de luxe a Gandia, facilitant una altra identitat falsa amb la qual va realitzar el contracte de arrendament, marxant sense haver pagat la quota de dues setmanes.

Finalment, els agents van descobrir que tenia en vigor vuit reclamacions judicials de recerca, detenció i personació per jutjats de Còrdova Tarragona, Alacant, Elx i Oriola, així com dues reclamacions policials de detenció, una per la comissaria de districte de Salamanca (Madrid) per estafa continuada ja que a l’sembla havia venut a 28 persones entrades per a un concert a 35 euros, resultant les mateixes falses, ascendint la quantitat defraudada a 1420 euros.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.