La Policia Nacional deté a tres homes per tancar en una caseta en ruïnes a la parella d’un d’ells en la Ribera Alta

La dona va aconseguir escapar del domicili i demanar ajuda a uns veïns que circulaven amb el seu vehicle per la zona

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la comarca valenciana de La Ribera Alta a tres homes, d’origen espanyol i edats compreses entre els 22 i 50 anys, com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal, després de pel que sembla mantenir tancada a la parella d’un d’ells en una caseta en ruïnes en la qual vivien. Al company sentimental de la víctima també se li imputa un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, perquè li hauria insultat, propinat galtades, tirat del pèl i fins i tot agredit sexualment.

Els policies van tenir coneixement dels fets el passat 18 de març, després que la víctima aconseguira fugir de la caseta on romania tancada, gràcies a l’absència de dues dels homes i al fet que el tercer encara no havia tancat la porta. Després de travessar diversos camps, va arribar a la carretera on va demanar ajuda a uns veïns que circulaven per la zona amb el seu vehicle, traslladant-la aquests a la Comissaria de Policia Nacional d’Alzira, on va relatar el succeït i va ser assistida pels agents.

La dona, d’origen francès i sense familiars en la zona, hauria alertat a uns amics de la seua situació en un moment en el qual va poder tenir accés al seu telèfon mòbil, poc abans d’escapar de l’habitatge. Aqueixos amics, al seu torn, van comunicar els fets a una comissaria francesa, que va alertar a la Policia Nacional, rebent-se la notificació del succeït quan la víctima ja es trobava en dependències policials.

Els investigadors van esbrinar que la dona hauria conegut a la seua parella a França fa uns mesos i que al gener es van traslladar a una localitat de la comarca de la Ribera Alta, on es van instal·lar amb uns familiars d’ell en una caseta en ruïnes sense les condicions mínimes d’habitabilitat, perquè mancava de llum i aigua. Allí, els tres homes li haurien impedit eixir, tancant la porta amb un cadenat cada vegada que ells abandonaven el lloc. Així mateix, la seua parella presumptament li hauria agredit, bufetejant-la i tirant-li del pèl, així com insultat i agredit sexualment.

Per tot això, els agents van localitzar als sospitosos, sent aquests detinguts com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal. A la parella de la víctima, a més, se li imputa un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Dels tres arrestats, tots amb antecedents policials, el company sentimental de la dona ha passat a disposició judicial, mentre que els altres dos han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, després de ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.