La Policia Nacional deté a tres homes en Gandia per robar en sis comerços de la localitat

Els il·lícits penals es van produir entre el 22 i el 29 de maig en una botiga de patinets elèctrics i en cinc establiments hostalers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a tres homes, de 36 i 38 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors de sis robatoris amb força ocorreguts en establiments de la localitat a la fi del passat mes de maig, on després de forçar la persiana metàl·lica i la porta d’accés, sostreien els diners de la caixa registradora.

Els sis robatoris, perpetrats en una botiga de patinets i en cinc comerços d’hostaleria, van ocórrer en tan sols vuit dies, entre el 22 i el 29 de maig. Els agents van investigar els fets a fi d’identificar als autors, comprovant que en tots ells hi havia un mateix modus operandi: actuaven de matinada, forçaven la persiana metàl·lica i posteriorment fracturaven amb un embornal o forçaven la porta d’accés i, una vegada a l’interior, sostreien la recaptació de la caixa registradora.

D’aquesta manera, els autors van obtenir un botí total de més de 7.500 euros, així com dos ordinadors portàtils i un televisor, entre altres efectes.

Les perquisicions dels agents han permès determinar la participació de tres homes en aquests fets, els quals actuaven la majoria de les vegades amb el rostre cobert i s’alternaven les funcions de vigilància i accés als establiments.

Els policies han identificat i detingut finalment als tres homes com a presumptes autors de sis delictes de robatori amb força. La investigació ha culminat amb el registre d’un habitatge, on s’han localitzat i intervingut peces que haurien sigut emprades pels arrestats durant la comissió dels il·lícits penals.

Els tres detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial, decretant l’autoritat judicial el seu ingrés a la presó.