La Policia Local de Gandia sanciona 178 persones per no respectar el tancament perimetral durant el segon cap de setmana de dispositiu

Un dispositiu que va comptar amb la presència i col·laboració, tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que s’hi van instal·lar.

 

Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat aquest matí el dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui destinat a garantir el tancament perimetral que ha vingut imposat per la Normativa i que afecta ciutats de més de 50.000 habitants a la Comunitat Valenciana.

Un dispositiu que va comptar amb la presència i col·laboració, tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

En total, la Policia Local va controlar un total de 6.079 vehicles dels quals van ser sancionats 178 per incomplir el perimetratge de Gandia.

Arnau ha destacat que aquest dispositiu, de la mateixa manera que el primer cap de setmana de permietragtge, ha comptat amb Protecció Civil per tal d’assegurar l’aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta.