La nova campanya comercial dE Comerç IN «Sempre al teu costat» sortejarà 2000 euros entre els seus clients

«Sempre al teu costat» és la nova campanya de dinamització del comerç ontinyentí impulsada per l’associació Comerços i Serveis IN

«Sempre al teu costat» és la nova campanya de dinamització del comerç impulsada per l’associació Comerços i Serveis IN. La iniciativa que era presentada aquest dijous al Centre Comercial El Teler, en una roda de premsa a la qual intervenien la presidenta de Comerç In, Mª Jose Alhambra; la gerent de Comerç IN, Marissa Nácher i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda.

El regidor destacava la importància «de seguir creant sinergies per impulsar l’activitat econòmica a la ciutat. Reforcem així la capitalitat de comarca comercial i continuem revitalitzant els xicotets negocis locals alhora que premiem la fidelitat dels clients en un moment molt important com és el mes de novembre, quan es celebra la Fira de Novembre», indicava.

Sorteig en la Fira

Mª José Alhambra explicava que que amb aquesta campanya, que es durà a terme fins el 22 de novembre, «reafirmem la nostra aposta per posicionar Ontinyent com un referent comercial no sols a Ontinyent sinó també a tota la comarca». Precisament, aquesta campanya comercial compta amb dos fases. La primera d’elles ha sigut de «suspens» on a través de diferents mitjans de comunicació «s’ha comunicat la desaparició de persones de la nostra comarca, que ara es desvetla que estaven comprant en els Comerços i Serveis IN», manifestava Marissa Nàcher.

Així, durant aquests dies totes les persones que realitzen les seues compres en els comerços i serveis IN entraran en el sorteig d’una de les 10 targetes de 200€ que s’estan premiant. El sorteig es realitzarà el proper 22 de novembre en la carpa que l’associació Comerç IN tindrà en la Fira Novembre. Una iniciativa que, des de Comerç In serveix per posar en valor i donar a conèixer tota l’oferta comercial que té Ontinyent, «que és un referent en aquesta àrea i que alhora reforcem amb la incorporació del Centre Comercial El Teler com a nou soci de l’associació», concloïa Alhambra.