La música serà la protagonista este cap de setmana al Monestir de la Valldigna

El grup El Laff i la compositora valenciana Isabel Latorre, ompliran de música el Monestir de la Valldigna este cap de setmana

El Monestir de la Valldigna acollirà demà dissabte 5 de setembre l’actuació del grup El Laff, organitzada pel Centre Internacional de Música Medieval (CIMM). Esta formació està integrada per membres de diferents procedències com Síria, Itàlia, Marroc, Espanya o Argentina, els quals oferiran un repertori en què es mostrarà la música d’Al-Andalús.

Les actuacions continuaran el diumenge, a les 12:30 h, amb el concert «Eixa» de la compositora valenciana Isabel Latorre, organitzat per la Mancomunitat de la Valldigna. Latorre és llicenciada en composició pel Conservatori Superior de Música de València i en comunicació audiovisual per la Universitat Politècnica de València. A més, va estudiar un màster especialitzat en música electroacústica i escriptura per a mitjans audiovisuals a la Universitat de Sussex. La compositora ha guanyat diferents premis com el «Valencia Crea», el Premi Extraordinari Final de Carrera en composició o el guardó a la millor banda sonora original en el «Terrorific Film Fest de Manresa», entre d’altres.

Per tal de garantir les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, l’aforament estarà limitat i, per tant, els assistents hauran de reservar seient al 659 388 078.