La música i el teatre seran els protagonistes a Montaverner este cap de setmana

El concert de l’artista Lirios, un passacarrer de la Banda Artística Cultural de Montaverner i la representació de l’obra «Colombaire de Profit» són les propostes per este cap de setmana en Montaverner

Este divendres 24 de juliol  a les 23:00 hores a  l’esplanada de l’Auditori, l’artista montavernina Lirios  presentarà els seus 3 primers singles i  interpretarà altres temes en un passeig emocional i personal per la música.

Les activitats continuaran el dissabte de vesprada a partir de les 20:30 amb un passacarrer de la Banda Artística Cultural de Montaverner dins de la XVII Edició d’Intercanvis Musicals. El punt d’eixida serà l’Auditori Lluís Peiró i recorrerà diversos carrers de la localitat.

Per la nit, a les 23:00 hores a la Plaça Major tindrà lloc la representació de l’obra «Colombaire de profit». Este sainet de Paco Barchino conta la història de Pascualo un sabater amic del vi i les faldilles però que té com a gran afició ser colombaire. Té una dona de caràcter, Jerónima, i una filla fadrina, Pepica, que vol que el seu novio, Vicentico, la demane per a casar-se . La seua facilitat per provocar embolics crea una situació còmica plena de malentesos i disgustos.

Com ha explicat a infoniu l’alcalde de la localitat, Jorge Boluda, des del consistori s’ha estat treballant per oferir propostes d’oci segur a la localitat “creiem que també és important que la gent isca de casa i es puga divertir, sempre guardant les mesures higienicosanitàries corresponents com la limitació d’aforament i l’ús de mascareta”.