La Generalitat Valenciana millora la seguretat de la rodona sud del Pont del Salt del Bou a petició de l’Ajuntament

S’ha creat un nou baden per reduir la velocitat, instal·lat senyalítica fosforescent, millorat l’enllumenat i aclarit els elements de vegetació ornamental

 

La Generalitat Valenciana ha procedit a millorar la seguretat del pas de vianants de la rodona sud del Pont del Salt del Bou d’Ontinyent (p.k.27 de la carretera CV-660) a petició de l’Ajuntament. El regidor de Policia Local, Protecció Civil i Bombers, Pepe Gandia, explicava que “es tracta d’un punt on el veïnat de la zona venia reclamant una actuació, tenint en compte especialment que és un punt emprat per alumnat del col·legi Puresa de Maria per accedir al centre a peu. L’Ajuntament no podia actuar ja que es tracta d’una via de titularitat autonòmica, però si que hem pogut fer la gestió davant la Generalitat perquè aquesta actuara”, assenyalava.

Així, des de la regidoria es va demanar un informe al Comissari en Cap, Juan Muñoz, al qual es detallava aspectes com l’ús que fa el veïnat d’aquest tram que comunica la urbanització Les Aigües i el barri de Sant Rafel; les condicions que afavoreixen l’augment de la velocitat dels vehicles o els problemes de visibilitat a determinades hores del dia, entre altres qüestions. Aquest informe va ser exposat i facilitat a la Generalitat, que ha dut a terme una actuació que ha inclòs la creació d’un nou baden per reduir la velocitat; instal·lació de senyalètica fosforescent; millora de l’enllumenat o aclarit dels elements de vegetació ornamental que dificultaven la visibilitat.

Pepe Gandia tenia paraules d’agraïment per a l’Àrea de Carreteres de la Conselleria de Política Territorial, Obres Publiques i Mobilitat “i especialment per a la supervisora de la mateixa, Amparo Barrio, qui va entendre perfectament la necessitat d’atendre la nostra petició”, manifestava.