La Font d’En Carròs s’identifica com un dels municipis de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

La Font d’En Carròs és un dels municipis fundador d’esta xarxa creada per la Diputació de València en 2018

 

La Font d’en Carròs forma part de la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València des de l’any 2018, com a membre fundador de la xarxa.

Des del divendres passat, a les principals entrades del poble es poden vore els senyals que ens identifiquen com a poble protegit contra la violència de gènere.
L’Ajuntament de la Font d’en Carròs mitjançant la seua adhesió i ferm compromís per complir els objectius marcats mostra el seu recolzament a esta lluita i a les dones donat que un dels pilars fonamentals de l’actual govern és la lluita per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la lluita contra la violència de gènere.

A través de la Regidoria d’Igualtat són moltes les activitats que al llarg dels últims dos anys s’han dut a terme en favor de la igualtat entre dones i homes, i també en la lluita contra la xacra social que representa la violència de gènere.

La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València es va constituir el 14 de novembre de 2018 amb 49 ajuntaments fundadors, als quals l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial va oferir la possibilitat de compartir recursos i esforços en la lluita contra esta xacra social que ens afecta a totes i tots. L’objectiu de la iniciativa és dotar de recursos als municipis per a ajudar-los a desenvolupar els seus propis plans d’igualtat i contra la violència de gènere.