La Font d’En Carròs dóna a conèixer a les persones premiades del concurs «A febrer, cada paraula compta»

La situació sanitària no va possibilitar fer un acte de lliurament de premis de forma presencial

 

El divendres l’Ajuntament de la Font d’En Carròs va anunciar els i les premiades de la sisena edició de Concurs de Relats breus i del Concurs de Cartells de Relats Breus ‘A febrer, cada paraula compta’. Des del consistori es va donar l’enhorabona tant a les premiades, com a totes les persones que van participar en aquesta edició i a totes les persones que fan possible que any rere any es puga tindre una nova edició del Concurs Relats Breus i del Concurs de Cartells ‘A febrer, cada paraula compta’.

També es va lamentar el no poder fer una entrega de premis com els anys anterior i poder conéixer i donar els guardons en persona als i les premiades.

Les persones  premiades del 6é Concurs de Relats Breus ‘A febrer, cada paraula compta’:

Categoria d’adults
– Primer premi (valorat en 400€) atorgat a Vicente Català Burguera pel seu relat ‘El presoner d’Agitans’.
– Segon premi (valorat amb 200€) atorgat a Juan Ruscalleda Massó pel seu relat ‘La firma´.
– El finalista i la finalista de la categoria d’adults són Manuel Roig Abad pel seu relat ‘El nº 6’ i Rosa Maria Pastor Catalan pel seu relat ‘Alerta roja’.

Categoria Juvenil
– Primer premi (valorat en 100€) atorgat a Andrés Escrivà Yagüe pel seu relat ‘Marieta’.
– La i el finalista de la categoria juvenil són Claudia Escrivà Yagüe pel seu relat ‘Amistat radioactiva’ i Pablo Nan Yus Rallo pel seu relat ‘El corredor obscur’.

I, la persona premiada al 6é Concurs Cartells de Relats Breus ‘A febrer, cada imatge compta’ és Juan Diego Ingelmo Benavente pel seu cartell titulat ‘Papallona’.