«La suspensió del Porrat és un acte de responsabilitat social»

La data que s’ha proposat inicialment és el cap de setmana del 19, 20 i 21 de març de 2021, sempre que la situació i les autoritats sanitàries ho permeten

 

L’Ajuntament de la Font d’En Carròs ha emès un comunicat en el que suspén la celebració del seu tradicional Porrat i l’emplaça al mes de març, si les condicions sanitàries ho permeten. Segons ha explicat l’alcalde de la localitat, Pablo Puig, el dilluns es celebrar una reunió entre l’equip de Govern i l’equip de coordinació encarregat del Porrat on es va decidir que la situació actual de la pandèmia al municipi i a la comarca feia totalment desaconsellable qualsevol tipus de celebració.

Segons ha explicat Puig, la idea inicial era celebrar un Porrat sense Fira, amb parades i actuacions en l’exterior que permeteren complir les mesures decretades, «no obstant, ni la climatologia ni la situació sanitària ens permeten celebrar res, per això hem de ser responsables amb la circumstàncies actuals i no celebrar cap activitat que implique risc de contagis».

La data que s’ha proposat inicialment és el cap de setmana del 19, 20 i 21 de març de 2021, «sempre que la situació i les autoritats sanitàries ho permeten», ha remarcat. De cara a este cap de setmana també s’han suspès les celebracions religioses i el repartiment del pa beneït ja que, tot i que tal i com remarca Pablo Puig la situació al municipi està prou controlada «no podem baixar la guàrdia i arriscar-nos a que augmente el nombre de contagis», apunta.