La Diputació de València finalitza el primer tram de bulevard de la platja de Gandia

El tram comprés entre els carrers Ribera Baixa i la rotonda de la plaça del Castell va ser obert a la circulació aquesta setmana.

 

Les obres del bulevard de la platja on l’ens provincial invertirà 2,5 milions d’euros en el projecte que millorarà la imatge de la platja en un tram de dos quilòmetres ja han finalitzat la primera part que comprén el tram entre els carrers Ribera Baixa i la rotonda de la plaça del Castell.

Es tracta del primer dels dos trams en què s’ha dividit l’obra per adaptar-se a la nova temporalitat dels treballs a causa de l’aturada que es va realitzar a causa de la COVID-19.

Les obres, finançades amb 2,5 milions d’euros per part de la Diputació de València permetran que el tram de la carretera Natzaret-Oliva que transcorre per l’última fa grossa de la platja de Gandia millore notablement el seu aspecte.

D’aquesta manera, en nou tram ja compta amb dos carrils per sentit separats per una mitjana i s’han introduït interseccions que ajudaran a millorar el trànsit, els accessos i descongestionar la via.

Un altre dels aspectes que inclou el projecte és la posada en marxa d’un carril ciclista per donar seguretat als centenars d’usuaris d’aquest mitjà de transport que utilitzen la carretera a més de la instal·lació de passos de vianants amb el que es millora la seguretat.

D’aquesta manera, un dels punts de la ciutat amb més circulació de vehicles vianants i ciclistes, es converteix en un bulevard enjardinat que millorarà visualment la zona, ja que comptarà amb noves zones verdes. El projecte també renova l’enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà a les zones de vianants.