La Biblioteca Municipal de Potries premiada pel seu treball de foment de la lectura

És la setena vegada que la biblioteca rep aquest reconeixement que s’acompanya d’un premi en metàl·lic de 2.700 euros per a adquirir nous llibres per a la biblioteca.

 

La Biblioteca de Potries ha vist reconegut el seu projecte d’animació a lectura dins de la Campanya de Foment de la Lectura Maria Moliner que organitza el Ministeri de Cultura i Esports i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. És la setena vegada, les últimes cinc consecutives, que la biblioteca rep aquest reconeixement que s’acompanya d’un premi en metàl·lic de 2.700 euros per a adquirir nous llibres per a la biblioteca.

Des de la Biblioteca han volgut compartir este premi  entre totes les persones que participen en les activitats: les membres del Club de Lectura Maria Moliner, el Club de Lectura Fàcil i en Veu Alta d’Ocio Asmisaf , alumnes de l’Escoleta «El Solet» i del CRA Mondúver-Safor, residents i educadores del CAM Ragaia, participants en el taller d’escriptura, contacontes, presentacions de llibres i en general a totes aquelles persones que acudeixen a la Biblioteca a gaudir de la completa programació que oferten durant tot l’any.