Home Actualitat El Juvenil A del Base Gandia venç a Cocentaina i consolida la tercera plaça en Preferent

El Juvenil A del Base Gandia venç a Cocentaina i consolida la tercera plaça en Preferent

El Juvenil A del Base Gandia venç a Cocentaina i consolida la tercera plaça en Preferent

L’equip de David Martí prepara la seua trobada davant el líder del Grup 3, l’Alzira

El Juvenil A del CF Base Gandia ha aconseguit una nova victòria en Regional Preferent i es consolida com a tercer del Grup 3 en allunyar-se del seu immediat seguidor. L’equip que dirigeix David Martí va véncer en la vint-i-quatrena jornada al CD Contestà (0-2).

Once inicial del Juvenil A del Base Gandia a Cocentaina

Els del Base Gandia van acudir al camp de Cocentaina, on van marcar dos gols, un de José Luis Durá i un altre de Gabi Espinoza. Això va fer que el conjunt de Martí sumara els tres punts en joc i compte ja amb 49.

Martí va destacar que els seus jugadors van desplegar un bon joc en la capital del Comtat: “Va ser un dia de molta de calor i el camp és dimensions xicotetes, per la qual cosa no va ser fàcil. Encara així plantem a cara a un rival molt fort”.

El tècnic va afirmar que el seu equip va estar “molt seriós i sòlid en la part de darrere, malgrat les baixes”. “A dalt es va executar un bon joc i vam tindre moltes ocasions”. Martí va ressaltar el debut d’un cadet amb el Juvenil A.

Aquest resultat fa que l’equip de Martí es distancie encara més del quart classificat, l’Alberic Promeses. La diferència amb l’equip de La Costera és de set punts. El Juvenil A, per tant, es manté en els primers llocs de la taula i segueix de prop als dos primers.

L’equip de Martí està a quatre punts del segon, el Torrent, i a nou del líder, l’Alzira. Precisament, el primer del Grup 3 de Regional Preferent serà el rival del Juvenil A. Els blanc-i-blaus exerceixen d’amfitrions la setmana vinent en el Guillermo Olagüe.

El Juvenil A rep a l’equip de la capital de la Ribera en el municipal de Gandia. Sobre aquest partit, Martí va assegurar que estan treballant a “consciència”. “Nosaltres pensem en el partit de la jornada i la nostra meta és véncer aquesta setmana”, va concloure.