José Luis Pulido Calvo guanya el concurs del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona de Sueca

El disseny guanyador s’ha imposat per majoria de vots dels membres del jurat entre els 25 treballs presentats al concurs

 

El treball presentat per José Luis Pulido Calvo, de Madrid, ha resultat el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca, per a la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona.

El disseny guanyador s’ha imposat per majoria de vots dels membres del jurat entre els 25 treballs presentats al concurs que, “després d’uns anys sense celebrar-se, hem volgut recuperar amb l’objectiu de potenciar i reivindicar la importància de commemorar este dia a la nostra ciutat, així com de motivar i incentivar a la ciutadania a participar. A més, hem volgut remarcar també la importància d’este tipus d’activitats, com este concurs de cartells, junt als actes habituals que se celebren de caràcter més reivindicatiu i multitudinari els quals enguany, a causa de les circumstàncies actuals, no podran celebrar-se”, ha assenyalat la regidora de l’àrea, Gema Navarro.

El cartell guanyador, a més de ser la imatge de la commemoració del 8M a Sueca, rebrà un premi de 650 euros. El cartell finalista, per la seua banda, obra de Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana, obtindrà un premi de 150 euros. “Estem molt contents amb la participació que ha tingut el concurs ja que, malgrat haver estat uns anys sense celebrar-se, la resposta ha sigut molt bona. Els guanyadors, a més, han sigut dos homes, amb el que es demostra el seu compromís amb esta causa”, en paraules de Navarro.

El jurat ha estat format per la regidora de Polítiques d’Igualtat, Gema Navarro; la regidora d’Acció Social, Manoli Egea; el professor de l’Escola Municipal d’Art Escultor Beltran, Antoni Llopis; el cap de l’àrea d’Acció Social, Antonio Bañuls; i la coordinadora de Serveis Socials, Mª Dolores Coves. La pròpia regidora Gema Navarro ha sigut l’encarregada de comunicar el veredicte del jurat al guanyador del concurs i al finalista.

Actes al voltant del 8M

Entre els actes programats enguany a Sueca al voltant de la celebració del 8M, es troben: la inauguració, divendres que ve 26, de l’exposició Des de les fronteres del silenci. Carmelina Sánchez-Cutillas, en l’Espai Joan Fuster, que es podrà visitar fins al 5 de març; la gravació d’un documental sobre dones de diferents col·lectius i edats de la ciutat, per a conéixer la seua visió respecte a esta commemoració i les seues trajectòries vitals; l’obra de teatre Eixa no soc jo, de La companyia de Row, el 7 de març, en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament permés; i la lectura del manifest que es realitzarà el dia 8 de març per a reivindicar i commemorar este dia, sense convocatòria pública per les mesures de seguretat actuals.