Home Comarques La Safor Jesús Gomar guanya la Volta a peu de Benirredrà

Jesús Gomar guanya la Volta a peu de Benirredrà

Diumenge passat 27 de gener la XII edició de la Volta a Peu a Benirredrà donava per finalitzat l’III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna Caixa Popular d’una manera apoteòsica amb més de 650 participants van disputar aquesta bonica carrera.

Una carrera amb un recorregut semi-urbà, amb un desnivell mig-pla amb pujades i baixades, sobretot la pujada a l’ermita de Sant Antoni, que amb el vent es va fer una mica dura.

La carrera reina va ser a les 9.30 sobre un circuit de 8.900 metres, les categories inferiors es van disputar a les 12 hores on els més xicotets ho van donar tot i van passar un gran dia.

La carrera va estar dominada per Jesús Gomar del C.A. Safor Delikia Sport amb un temps de 29:01 , seguit per Andreu Garcia Arts de l’equip Alejandro Sanz-RickySportTeam amb un temps de 29:56 i en tercera posició el d’Oliva Juanra Pous Perez del C.A. Camallaes.Reflyx amb un temps de 30:06.

En la categoria femenina la vencedora va ser, Natalia Blasco López del C. c. El Garbi amb un temps de 38:29 seguida per Carolina Frasquet Gisbet del C.A. Camallaes-Reflyx amb un temps de 38:38 després d’elles la corredora habitada del C. c. El Garbi Silvi Climent Mascarrell que ocupava la tercera posició amb un temps de 38:44.

Amb aquesta prova es dóna per finalitzat el III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna Caixa Popular.

La gala que tancarà aquest circuit serà el pròxim 15 de febrer a les 20.30 en la població de Beniarjó.