Home Actualitat Un home agredeix a la seua parella e intenta llevar-se la vida a Gandia

Un home agredeix a la seua parella e intenta llevar-se la vida a Gandia

Va tractar d’autolesionar-se amb un ganivet quan van entrar els GOES
al domicili

Agents de la Policia Nacional van detindre en la matinada del diumenge 13 de gener a Gandia a un home espanyol de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, després d’agredir a la seua parella i atrinxerar-se en el domicili amb l’amenaça d’agredir als policies si entraven i llevar-se la vida. Va enviar diversos missatges acomiadant-se dels seus afins. Els GOES van assaltar el domicili i van evitar que s’autolesionara.

Els fets van ocórrer la vesprada del dissabte a Gandia quan els agents van ser comissionats a un carrer de la localitat on hi havia una dona desorientada i molt nerviosa que pel que semblava havia sigut agredida per la seua parella.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on després d’atendre la dona i sol·licitar serveis sanitaris per a ser assistida, van esbrinar que aquesta presumptament havia sigut agredida per la seua parella en el seu domicili. Pel que sembla després d’una forta discussió li hauria colpejat amb punyades en la cara i cap, arrapat i posat un ganivet de cuina en el coll, mentre li amenaçava de mort. A més aquest episodi, suposadament no hauria sigut
l’única agressió ja que en ocasions anteriors ja li hauria agredit tant física com psicològicament amb insults i amenaces.

Els policies van acudir al domicili en el qual es trobaria l’agressor, negant-se a obrir la porta, i entaulant una conversa a través de la mateixa, alhora que comptava tindre diversos ganivets en el seu poder i la intenció de llevar-se la vida, així com d’agredir als policies si accedien i posteriorment llevar-se la vida.

Els agents mentre tractaven de tranquil·litzar-ho i convéncer-li perquè obrira la porta van esbrinar que ha enviat diversos missatges als seus reunits acomiadant-se i contant que s’anava a llevar la vida. Els policies per a evitar-ho es van retirar del lloc i van establir les vigilàncies oportunes fins que els GOES van accedir a l’habitatge i van reduir al sospitós que va tractar d’agafar un ganivet per a autolesionar-se però va ser evitat pels policies. El detingut tenia al seu voltant nombrosos ganivets.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Recorda que el 016 és el telèfon contra el maltractament.