Gandia reobri la platja amb tots els seus serveis en condicions de seguretat i higiene

És la primera platja de la província de València en obrir al 100%

El regidor delegat de Turisme a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, valorat aquest matí l’obertura de la platja després de l’accés de Gandia a la Fase 2. «Som la primera platja de la província de València en obrir els serveis de platja al 100%» ha declarat l’edil qui ha posat èmfasi en el fet que, des de hui, tant els serveis de vigilància, socorrisme, a més dels serveis d’hostaleria situats a la sorra ja poden obrir les seues portes. «Amb l’entrada de Gandia a la Fase 2, ens posicionem com una destinació segura amb una bateria de propostes que pretén fer compatible el distanciament social amb l’activitat econòmica i turística» «La jornada de hui ha transcorregut amb normalitat i esperem que a partir de hui la gent acudisca amb molta prudència i fent cas de les recomanacions del consistori».

Així les coses, des de hui les oficines de turisme de la Gandia (de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 16.30 h a 19.30 h i dissabtes de 10 h a 13 h) i la Tourist Info Platja – Far 1 (De dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h i dissabtes i diumenges de 10?h a 13?h) han reobert les portes per atendre totes les consultes de residents i turistes.

Vigilància per evitar aglomeracions

D’altra banda, Creu Roja vigilarà la platja de Gandia amb un dispositiu format per prop de 20 efectius que es veuran reforçats pel dispositiu especial de la Policia Local de Gandia dedicat a evitar aglomeracions a la sorra de la platja, i a que es complisca el tancament al tràfic de passeig Marítim.

Una mesura que possibilita que prop de 20.000 metres quadrats passen a poder ser utilitzats per la ciutadania i els comerços de primera línia de platja que garanteix l’accés tant als veïns com als serveis d’emergència.