Gandia presenta la seua experiència virtual en el ‘Metaverso’

“Gandia Virtual Experience” ha sigut presentada aquest matí en FITUR

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha sigut l’encarregat de donar a conéixer aquesta nova eina turística que ofereix als visitants la possibilitat de submergir-se a la platja de Gandia i viure en realitat virtual la sensació d’estar al costat de la mar, passejar pel Moll dels Borja i descobrir els atractius turístics de la ciutat. Cada usuari pot triar un avatar  i recórrer els diferents escenaris creats per a viure aquesta experiència immersiva.

Tal com ha explicat Mascarell, Gandia es converteix una de les primeres d’Europa en aquestes en el Metaverso amb la finalitat de seduir i conquistar a centenars de milers de turistes que cada vegada utilitzen més hores del seu temps lliure per a estar en el Metaverso.
“La innovació vinculada al destí és fonamental per a consolidar-nos i créixer. Amb aquesta iniciativa connectarem amb les noves generacions i tindrem una nova eina de promoció” va concloure l’edil de platges.

Les persones que visiten durant aquest cap de setmana Fitur podran viure aquesta experiència virtual en l’estand de Gandia, pavelló 7 A02.