Gandia obté entre els seus distingits en SICTED 42 certificats d’empreses amb el segell ‘Preparats enfront de la COVID-19’

El llistat es pot consultar al web de www.calidadendestino.es.

Aquestes empreses han superat el comité amb les Bones Pràctiques Avançades enfront del COVID 19, de manera que comptem a Gandia amb 42 empreses distingides per secretària d’estat amb el segell de «preparades davant del COVID 19».

Aquestes empreses han demostrat en aquest comité extraordinari de juliol, que tenen un pla de contingència implementat en la seua metodologia de treball efectiu davant la COVID 19.

Entre aquestes empreses hi ha 3 de Barx que també s’han distingit amb aquest segell, en pertànyer Barx a la destinació SICTED de Gandia.

Espais culturals, inmobiliàries i empreses de turisme

Les empreses que ja compten amb el distintiu són 10 hotels, 1 càmping, 1 Casa cultural, 5 espais culturals, 6 empreses d’hostaleria, 4 oficines de turisme, 5 immobiliàries, 2 empreses organitzadors de congressos, 2 serveis municipals, 2 empreses de turisme actiu, 2 comerços 1 empresa de guies i 1 de turisme de salut.

El llistat es pot consultar al web de www.calidadendestino.es.

A l’agost hi haurà un nou comité extraordinari per a les empreses que no hagen pogut tramitar al juliol, i desitgen obtenir aquest distintiu per a donar-li un valor afegit als seus negocis. De moment 15 empreses han expressat la seua intenció d’obtenir el distintiu.