Gandia inicia la seua temporada turística de platja amb tots els serveis en marxa

És la segona platja que obri els seus serveis en aquestes dates

Gandia ja ha iniciat  la temporada turística i ho ha fet amb tots els serveis de platja en marxa convertint-se en la segona platja que obri els seus serveis en aquestes dates i que té la capacitat i solvència per a allargar la prestació dels mateixos fins a novembre.

L’acte d’obertura d’aquests serveis, dirigits a la ciutadania i a les milers de persones que aprofitaran el bon temps per a visitar-nos amb l’excusa de les festes falleres, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto qui ha estat acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete; el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; i el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau a més de representants de la Policia Local, Creu Roja i FCC, empresa encarregada de la neteja de la platja, i empresaris del sector.

Durant l’acte, Prieto ha recordat que fa 3 anys Gandia es va convertir en el primer municipi que tancava la seua platja a causa de la pandèmia i que aquella decisió va possibilitar que, posteriorment, fora la primera a obrir. “Som la millor platja d’Espanya, i això ho podem dir amb orgull perquè som la referència nacional de les coses ben fetes, també i, sobretot, en matèria turística”.

“Despleguem tots els recursos municipals en atenció a la millor zona d’arena de tot el territori nacional pels serveis, la qualitat i l’oferta que tenim. Enguany, a més, amb un esforç extra en salvament i socorrisme. 1,6 milions d’euros en tres anualitats, prop de 600.000 euros a l’any per a poder gaudir en seguretat i confortabilitat de la nostra platja. Des de hui, qualsevol que vulga banyar-se a la nostra platja ho farà sota la supervisió de la Creu Roja” ha afirmat la primera autoritat municipal.

Bones perspectives

D’aquesta manera, ja s’han instal·lat pràcticament el 50% de les passarel·les i ombres i tots els serveis de platja. A més, des d’aquest cap de setmana, tots els quiosquets ja estaran a ple funcionament. Durant les pròximes setmanes i, de manera progressiva, el nombre de recursos disponibles anirà augmentant conforme s’acosta la temporada alta turística.

L’alcalde també ha volgut agrair a tots els integrants del dispositiu el treball que realitzen durant tots els mesos que està en funcionament i ha posat en valor “l’esforç, la tenacitat i la superació del sector turístic”.

Respecte a les previsions d’ocupació, les xifres de reserves pronostiquen una excel·lent temporada de falles i també d’estiu. “Farem que això siga possible amb treball i totes les aliances amb el sector perquè tot isca bé. Comparativament, s’espera que aquestes falles siguen històriques quant a ocupació”.