Gandia impulsa mesures per a la reactivació econòmica dels sectors castigats pel coronavirus

Ferran Martínez recorda que els convenis amb associacions empresarials i professionals estan garantits amb 104.000 euros

Gandia treballa en mesures locals que contribuïsquen a la reactivació econòmica per als sectors més perjudicats per la crisi del coronavirus.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç, Ocupació i Innovació, Ferran Martínez Mendoza, ha anunciat que el seu departament ja treballa en la posada en marxa “d’iniciatives locals de suport als sectors més castigats per la crisi econòmica que està provocant l’estat d’alarma decretat per a combatre la propagació de l’epidèmia de Coronovarius».

«Sectors com ara el comerç, l’hostaleria, la pesca, etc… Són accions concretes, modestes, dins de les nostres possibilitats i competències, però que complementaran les ja anunciades pel departament d’Economia i Hisenda i, sobretot, les ajudes econòmiques que, confiem, arribaran d’altres administracions públiques superiors”.

Accions concretes

En les pròximes setmanes començaran a anunciar-se les primeres accions concretes. L’edil ha assegurat també que els convenis anuals amb associacions empresarials i professionals de la ciutat estan garantits als Pressupostos municipals de 2020, amb una partida de 104.000 €, i es reeditaran quan més prompte millor.